Information om Corona/Covid 19, läs mer här.

Näringsliv & utveckling
08 jun 2020

Följ lokala fotografer i sommar

Är du nyfiken på att besöka oss eller står du och funderar på om det inte är dags att ta steget att flytta hit? Kanske bor du här men vill veta mer? Eller är du bybo sen länge och lider av en lätt släng av hemmablindhet?

Nu får du hänga med lokala fotografer under sommaren som tar med dig till sin favoritby och platserna som får hjärtat att klappa lite starkare. Hur är det att bo här, och vad är det bästa med det? Vilka platser får man inte missa att besöka i vår kommun?
Du kommer få svar på alla dina frågor!
Varje vecka gästar en lokal fotograf Visit Pajalas Instagramkonto, häng med!

https://www.instagram.com/visitpajala/

www.visitpajala.se

Publicerad 08 jun 2020 06:57
Senast uppdaterad 08 jun 2020 06:58