Information om Corona/Covid 19, läs mer här.

Familj, stöd & omsorg
07 maj 2020

Ny avdelning öppnar

Vi förbereder för att vid behov öppna en Covid-19 avdelning i Gläntans lokaler på Älvbacka under pandemitiden. Vi tar nu in intresseanmälningar där vi söker enhetschef och undersköterskor som vill jobba på denna avdelning under en begränsad tid.

Vi ser gärna att du har erfarenhet att jobba med svårsjuka människor, att du har lätt att kommunicera och är ansvarstagande. Samarbetsförmåga värderas högt samt intresse jobba individuellt enligt brukarperspektiven. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Intresseanmälan ska komma in till Pia Pudas via mail senast: 10 maj

pia.pudas@pajala.se
Telefon: ‪0978-122 37‬

Publicerad 07 maj 2020 04:38
Senast uppdaterad 07 maj 2020 04:38