Information om Corona/Covid 19, läs mer här.

Föreningsliv, fritid & kultur
14 apr 2020

Inbjudan till Minoritetsrådet i Pajala kommun

I Sverige finns fem nationella minoriteter, dessa är tornedalingar, romer, judar, urfolket samerna och sverigefinnar. Pajala kommun är förvaltningskommun för meänkieli och finska. Minoritetsrådet i Pajala kommun har som funktion att utbyta information mellan representanter från minoriteterna, politiska organisationen och verksamheten.

Välkommen att delta på nästa minoritetsråd

Dag och tid: Tisdagen den 21 april kl. 10.00 - 11.30

Plats: Via webben

Alla som känner tillhörighet till någon av de nationella minoriteterna kan delta. Om du vill vara med på mötet ska du anmäla önskemål om deltagande till minoritetssamordnare hanna.svanelov@pajala.se senast fredagen den 18 april kl.10.00. Mötet sker digitalt genom Teams och inbjudan med länk till det aktuella mötet skickas efter anmälan till dig som anmält ditt deltagande.

Minoritetsrådet i Pajala kommun har som funktion att utbyta information mellan minoriteternas representanter (organiserade eller inte) och kommunens verksamhet gällande minoritetsspråken, det beslutande minoritetsutskottet och den minoritetssamordnande verksamheten.

Kontakt

Hanna Svanelöv

Minoritetsspråksamordnare

E-mail

Dokument

Publicerad 14 apr 2020 04:07
Senast uppdaterad 14 apr 2020 04:37