Information om Corona/Covid 19, läs mer här.

Föreningsliv, fritid & kultur
18 mar 2020

Tarabband gästar Pajala

Välkomna att uppleva något fullständigt unikt på den svenska musikscenen, kanske det enda av sitt slag i världen? Tarabbands musik och texter omfamnas av poeter i Gaza, klubbesökare i Beirut, prinsessor i Abu Dhabi, demonstrerande studenter i Tunisien och en ny kämpande generation i Irak, i Sverige och Europa lämnar bandet ett färgstarkt avtryck med sin musik.

Bandet blir alltmer välkända på den internationella världsmusikscenen – inte minst i arabvärlden. Tarabband vann priset Årets Grupp vid Folk- och Världsmusikgalan 2017. Hösten 2017 nådde Tarabband en bredare publik i Sverige när de tolkade Mikael Wiehe i Folkets Musik i SVT.

Pajala Folkets Hus 26 mars kl 19.00
Insläpp,fika och mingel i danssalongen från kl 18.00 .

Fri entré.

Arrangör:
Pajala kommun i samarbete med Studieförbundet vuxenskolan och med stöd av länsstyrelsen

http://norrbottensmusiken.se/ensembler/for-barn-och-unga/barn-och-ungdom/produktioner/2020/tarabband/

@tarabband

Kontakt

Kulturchef

Lena Josefsson Rognstad

E-post:
Publicerad 10 mar 2020 08:45
Senast uppdaterad 18 mar 2020 11:15