Blåbär i kupade händer

Lediga jobb

SOMMARVIKARIE! Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr

Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr för dig som arbetar minst 8 veckor under perioden 1 juni till 31 augusti. Erbjudandet gäller för dig som arbetar inom Sektor Stöd och Omsorg som undersköterska, vårdbiträde, personlig assistent eller handledare. 

Tillbaka till sökresultatet

Enhetschef till Älvbacka vård- och omsorgsboende

Pajala kommun, Sektor Stöd och Omsorg

Enhetschef inom social omsorg

Om tjänsten

Pajala är platsen där du kan kombinera en enkel och avskalad, trygg och äventyrlig livsstil med ett intressant och utvecklande arbete. Här finns en stark drivkraft bland människorna där alla har en viktig roll och en möjlighet att påverka. Pajala kommun befinner sig i en expansiv fas med många möjligheter och att bo och jobba här bjuder in till variation och kontraster med en nära natur i ständig förändring och ett rikt kulturliv att både ta del av eller vara en del i.

Var med och forma framtidens landsbygd i norr, välkommen till Pajala och Tornedalen!

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du delar Pajala kommuns värderingar. Dessa kan sammanfattas i tre punkter:
- jag finns till för Pajalas medborgare
- jag är professionell
- jag möter alla människor med öppenhet och respekt

Sektor stöd och omsorg söker Enhetschef till vård- och omsorgsboendet Älvbacka i centralorten Pajala.

Som enhetschef ansvar du för verksamheten Älvbacka vård- och omsorgsboende. Det är 4 enheter med sammanlagt 43 boendeplatser och 42 medarbetare. Du ansvarar för att planera, leda och driva verksamheten för att tillfredsställa våra boendes individuella behov av vård, omsorg och trygghet i enlighet med verksamhetens mål, riktlinjer och rådande förutsättningar. Tillsammans med personalen arbetar ni för att sätta brukarens behov i centrum.

Du är självklart en god ambassadör för Pajala kommun och Sektor Stöd & omsorg. Du har hjälp i ditt arbete av en verksamhetsledare som du arbetar tätt tillsammans med. Som enhetschef har du även stöd och hjälp av verksamhetschef samt stödresurser till exempel SAS, metodutvecklare, MAS och bemanningsenhet. Kommunen har även en central stabsfunktion som stöttar cheferna i arbetet med ekonomi-, IT- och HR-frågor.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du verksamhets-, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar där utvecklings- och förbättringsarbete ingår som en naturlig del i ditt ledaruppdrag. I arbetsuppgifterna ingår det att skapa förutsättningar för goda relationer med personal, brukare, anhöriga, fackliga företrädare samt andra verksamheter och samverkansparter inom och utanför sektorn. Då vi lever i en föränderlig värld förväntas ett ledarskap som fungerar väl i förändringsledning och kvalitetsutveckling inom samtliga ansvarsområden.

Kvalifikationer

Socionomutbildning eller annan relevant högskoleutbildning är önskvärd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt erfarenhet av arbetsledning inom kommunal verksamhet. Du ska tycka om att arbeta nära andra människor, ha lätt att kommunicera, vara ansvarstagande, vara öppen för utveckling och kunna ha både helhets- och detaljperspektiv. Samarbetsförmåga värderas högt samt intresse för att kvalitetssäkra processer i verksamheten och implementering av gångbara metoder som t ex IBiC. Ett krav är körkort B för manuell växellåda. Önskvärt är även att du har erfarenhet av liknande verksamhet och bemanningsplanering.

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Antal tjänster

1

Startdatum

Tillträde enligt överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag

2022-08-14

Referensnummer

A1132410-2022-138

Kontakt

Kontaktpersoner

Gabriella Latvala

T.f Verksamhetschef

0978-122 04

gabriella.latvala@pajala.se

Fackliga företrädare

Eva Holma-Groth

Kommunal

0978- 120 56

eva.holma-groth@kommunal.se

Sixten Olli

VISION

0978 120 62

sixten.olli@pajala.se

Övrig information

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se