Blåbär i kupade händer

Lediga jobb

SOMMARVIKARIE! Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr

Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr för dig som arbetar minst 8 veckor under perioden 1 juni till 31 augusti. Erbjudandet gäller för dig som arbetar inom Sektor Stöd och Omsorg som undersköterska, vårdbiträde, personlig assistent eller handledare. 

Tillbaka till sökresultatet

Verksamhetschef

Pajala kommun, Sektor Stöd och Omsorg

Områdeschef, äldre- och handikappomsorg

Om tjänsten

Pajala är platsen där du kan kombinera en enkel och avskalad, trygg och äventyrlig livsstil med ett intressant och utvecklande arbete. Här finns en stark drivkraft bland människorna där alla har en viktig roll och en möjlighet att påverka. Pajala kommun befinner sig i en expansiv fas med många möjligheter och att bo och jobba här bjuder in till variation och kontraster med en nära natur i ständig förändring och ett rikt kulturliv att både ta del av eller vara en del i.

Var med och forma framtidens landsbygd i norr, välkommen till Pajala och Tornedalen!

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du delar Pajala kommuns värderingar. Dessa kan sammanfattas i tre punkter:
- jag finns till för Pajalas medborgare
- jag är professionell
- jag möter alla människor med öppenhet och respekt

Inom socialtjänsten i Pajala händer det många intressanta saker nu. Dels har vi att förvalta det som fungerar bra, dels har vi att anta de utmaningar vi ser framför oss. Vår organisation är transparent och utvecklingsinriktad. Vår erfarne verksamhetschef lämnar uppdraget som verksamhetschef och det ger möjlighet för någon annan att ta vid detta viktiga uppdrag.

Arbetsuppgifter

I verksamhetschefensuppdrag ingår budget-, personal- och verksamhetsansvar. Verksamhetschefen är chef för enhetscheferna inom äldreomsorgen och LSS verksamheter. Verksamhetschefen har det övergripande ansvaret för berörda verksamheter, ska vara ett stöd för enhetscheferna i sitt uppdrag samt vara en viktig funktion i det förvaltnings- / kommunövergripande arbetet. Det innebär att man måste klara av att se både det lilla och det stora.

Kvalifikationer

Relevant högskoleutbildning med koppling till uppdraget är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap, att samverkan och utveckling kännetecknar din ledarprofil.
Storcvikt kommer att läggas på personliglämplighet.

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Antal tjänster

1

Startdatum

Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag

2022-08-22

Referensnummer

A1140975-2022-156

Kontakt

Kontaktpersoner

Mervi Kostet

Sektorchef Stöd och Omsorg

0978-120 03

mervi.kostet@pajala.se

Fackliga företrädare

Eva Holma-Groth

Kommunal

0978- 120 56

eva.holma-groth@kommunal.se

Sixten Olli

VISION

0978 120 62

sixten.olli@pajala.se

Övrig information

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se och läs gärna vår fina glesbygdshandbok som du hittar via denna länk https://www.pajala.se/media/qckkz53f/glesbygdshandbok.pdf