Blåbär i kupade händer

Lediga jobb

SOMMARVIKARIE! Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr

Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr för dig som arbetar minst 8 veckor under perioden 1 juni till 31 augusti. Erbjudandet gäller för dig som arbetar inom Sektor Stöd och Omsorg som undersköterska, vårdbiträde, personlig assistent eller handledare. 

Tillbaka till sökresultatet

Pajala centralskola söker timvikarier - elevassistenter och lärare

Pajala kommun

Elevassistent

Om tjänsten

Pajala är platsen där du kan kombinera en enkel och avskalad, trygg och äventyrlig livsstil med ett intressant och utvecklande arbete. Här finns en stark drivkraft bland människorna där alla har en viktig roll och en möjlighet att påverka. Pajala kommun befinner sig i en expansiv fas med många möjligheter och att bo och jobba här bjuder in till variation och kontraster med en nära natur i ständig förändring och ett rikt kulturliv att både ta del av eller vara en del i.

Var med och forma framtidens landsbygd i norr, välkommen till Pajala och Tornedalen!

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du delar Pajala kommuns värderingar. Dessa kan sammanfattas i tre punkter:
- jag finns till för Pajalas medborgare
- jag är professionell
- jag möter alla människor med öppenhet och respekt

Pajala centralskola söker timvikarier - elevassistenter och lärare. Arbetsplatsen kan vara Grundsärskolan, Fritidshemmet, F-3 Smedskolan eller 4-9 Pajala Centralskola - samtliga inom centralorten Pajala.

Arbetsuppgifter

Som vikarie ersätter du en frånvarande medarbetare.
Du ska tillsammans med andra anställda arbeta för att elevernas skoldag ska bli så bra som möjligt. Du ska skapa goda relationer med barnen och vara lyhörd för deras behov, men också ta ansvar och sätta gränser.
Elevassistenter arbetar främst med elever med särskilda behov
Lärarvikarier arbetar med undervisning av elever t ex i klassrum men även andra uppgifter som t ex studiebesök kan förekomma

Kvalifikationer

Du får gärna vara utbildad eller ha påbörjat studier till barnskötare/förskollärare/lärare. Helst ser vi att du har någon erfarenhet av att arbeta med barn.
Du har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor. Du kan snabbt anpassa dig till nya miljöer, är flexibel och har lätt för att skapa nya kontakter. Arbetet som vikarie kräver initiativförmåga och att du är ansvarsfull.
Du har goda kunskaper i svenska språket. Kunskaper i andra språk kan vara meriterande.
Den som erbjuds anställningen ska lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen (1998:620) om belastningsregister, med krav i Skollag (2010:800).

Anställningen

Omfattning

Timavlönad

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Antal tjänster

10

Startdatum

Skicka in din ansökan idag! Vi anställer timvikarier löpande.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag

2022-06-30

Referensnummer

A1080894-2021-215

Kontakt

Kontaktpersoner

Anna Gustafsson

Bitr Rektor

072-5391902

anna.gustafsson@edu.pajala.se

Lena Hannu

Rektor

+4697812147

lena.hannu@pajala.se

Fackliga företrädare

Katarina Hjärtberg

Lärarnas Riksförbund

0978 - 120 00 vx

katarina.hjartberg@edu.pajala.se

Britt-Inger Fagervall

Lärarförbundet

0702671173

bri00fag@edu.pajala.se

Karin Norberg

Kommunals arbetsplatsombud

karin.norberg@pajala.se

Övrig information

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se