Blåbär i kupade händer

Lediga jobb

SOMMARVIKARIE! Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr

Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr för dig som arbetar minst 8 veckor under perioden 1 juni till 31 augusti. Erbjudandet gäller för dig som arbetar inom Sektor Stöd och Omsorg som undersköterska, vårdbiträde, personlig assistent eller handledare. 

Tillbaka till sökresultatet

Lärare Fritidshem- fritidspedagog

Pajala kommun, Sektor Barn och utbildning

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Om tjänsten

Pajala är platsen där du kan kombinera en enkel och avskalad, trygg och äventyrlig livsstil med ett intressant och utvecklande arbete. Här finns en stark drivkraft bland människorna där alla har en viktig roll och en möjlighet att påverka. Pajala kommun befinner sig i en expansiv fas med många möjligheter och att bo och jobba här bjuder in till variation och kontraster med en nära natur i ständig förändring och ett rikt kulturliv att både ta del av eller vara en del i.

Var med och forma framtidens landsbygd i norr, välkommen till Pajala och Tornedalen!

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du delar Pajala kommuns värderingar. Dessa kan sammanfattas i tre punkter:
- jag finns till för Pajalas medborgare
- jag är professionell
- jag möter alla människor med öppenhet och respekt

Fritidshemmet ingår i Smedskolans lokaler. Smedskolan är en
F-3- skola som är belägen i centrala Pajala.

Välkommen att söka tjänst hos oss!

Arbetsuppgifter

Arbete i fritidshemmet
Fritidshemmets uppgift är att komplettera skolverksamheten och bidra till elevernas utveckling och lärande samt ge elever en meningsfull fritid.
Fritidshem är en pedagogisk verksamhet för elever. På fritidshemmet kan elever vara under den del av dagen då de inte är i skolan men även under loven. Barnen får delvis andra erfarenheter och kunskaper än de normalt får i skolan.

Betydelsefulla inslag i verksamheten är lek, rörelse och skapande arbete. Fritidshemmet samverkar med klasserna och lärarna för elevens bästa i ett helhetsperspektiv. Tillsammans stödjer man elevernas sociala utveckling, fördjupar deras kunskaper och erfarenheter. Fritidspersonalen arbetar under skoltiden som en resurs i klassrummet och efter skolan fortsätter de tillsammans med barnen på fritidshemmet. Fritidshemmet på Smedskolan har utvecklat en organiserad rastverksamhet.

Kvalifikationer

Behörig och legitimerad lärare i Fritidshemmet anställs som vikarie, med möjlighet till tillsvidareanställning om erforderliga beslut fattas. Obehörig kan bli aktuell för visstidsanställning. Pedagogisk erfarenhet är önskvärd.
Gymnasieexamen är ett krav.
Du behöver ha en pedagogisk förmåga, kunna ta initiativ samt samarbeta med övriga pedagoger. Du är flexibel och har ett strukturerat arbetssätt.

Den som erbjuds anställningen ska lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen (1998:620) om belastningsregister, med krav i Skollag (2010:800).

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Antal tjänster

1

Startdatum

Enligt överenskommelse

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag

2022-08-09

Referensnummer

A1135802-2022-142

Kontakt

Kontaktpersoner

Anna Gustafsson

Bitr Rektor

072-5391902

anna.gustafsson@edu.pajala.se

Lena Hannu

Rektor

097812147

lena.hannu@pajala.se

Fackliga företrädare

Katarina Hjärtberg

Lärarnas Riksförbund

0978-120 00

katarina.hjartberg@edu.pajala.se

Anna-Carin Mattsson

Lärarförbundet

anna-carin.mattsson@edu.pajala.se

Övrig information

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se och läs gärna vår fina glesbygdshandbok som du hittar via denna länk https://www.pajala.se/media/qckkz53f/glesbygdshandbok.pdf