Blåbär i kupade händer

Lediga jobb

SOMMARVIKARIE! Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr

Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr för dig som arbetar minst 8 veckor under perioden 1 juni till 31 augusti. Erbjudandet gäller för dig som arbetar inom Sektor Stöd och Omsorg som undersköterska, vårdbiträde, personlig assistent eller handledare. 

Tillbaka till sökresultatet

Musiklärare

Pajala kommun, Sektor Barn och utbildning

Musikpedagog/Musiklärare

Om tjänsten

Pajala är platsen där du kan kombinera en enkel och avskalad, trygg och äventyrlig livsstil med ett intressant och utvecklande arbete. Här finns en stark drivkraft bland människorna där alla har en viktig roll och en möjlighet att påverka. Pajala kommun befinner sig i en expansiv fas med många möjligheter och att bo och jobba här bjuder in till variation och kontraster med en nära natur i ständig förändring och ett rikt kulturliv att både ta del av eller vara en del i.

Var med och forma framtidens landsbygd i norr, välkommen till Pajala och Tornedalen!

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du delar Pajala kommuns värderingar. Dessa kan sammanfattas i tre punkter:
- jag finns till för Pajalas medborgare
- jag är professionell
- jag möter alla människor med öppenhet och respekt

Är du behörig musiklärare på jakt efter nya utmaningar? Är du besjälad av att förmedla din passion för musik till en ny generation? Vill du vara med och skapa livsavgörande musikaliska möten med barn och unga i Pajala Kommun? Vill du arbeta i en kommun som sätter kulturen i framkant? Vill du arbeta i en liten organisation med mindre klasser och snabba vägar till beslut och stor frihet att påverka ditt eget arbete? Vill du tillhöra ett kreativt arbetslag med kollegor som alla brinner för uppgiften att förmedla sin konstform till barn och unga - oberoende av var hen bor eller varifrån hen kommer? Då är du välkommen till Kulturskolan i Pajala som bedriver musikundervisning i grundskolan samt instrument, sång, teater, dans och film vid kulturskolan. Med bred kompetens och olikheter i arbetslagets spetskompetens har vi stort utbud och många valmöjligheter för våra elever med återkommande konserter och samarbeten med andra kulturskolor i Norrbotten.

Arbetsuppgifter

Som anställd musiklärare vid Pajala Kulturskola arbetar du i huvudsak med klassundervisning inom grundskolan, samt med undervisning på kulturskolan individuellt eller i grupp. Våra musiksalar är väl utrustade och det finns tillgång till Ipad med program som garageband. Vi arbetar till största del i halvklass. I ditt arbete har du ansvar för att bedöma, följa upp och utvärdera undervisningen och vägleda dina elever mot både mål och delmål. Du kommer att ha huvudansvar för en skola men får också fylla upp på andra skolor där så behövs. Körkort är därför ett krav och har du egen bil är det meriterande. I ditt arbete som klasslärare samarbetar du med rektorn och skolans övriga personal och det ingår såväl administrativa uppgifter som praktiska. Vi hjälps alla åt att göra vår verksamhet tillgänglig för alla. I ditt arbete ingår både dag och kvällsarbete samt helger vid konserter och olika evenemang i samarbete med övriga kulturskolor i Norrbotten. Vi lägger stor vikt vid att synas och spela i hela vår kommun. Vårt arbete är under ständig utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig med dokumenterad utbildning och som är behörig musiklärare med erfarenhet från både grundskola och kulturskola. Du är modern och kreativ i din undervisning och känner stort engagemang i att utvecklas i ditt uppdrag. Du har en genuin förmåga att få varje elev att hitta sin egen styrka och potential. I din undervisning vill du ingjuta styrka, handlingskraft och mod. Du är en trygg vuxen som med lyhördhet och empati samarbetar med både elever, kollegor och föräldrar. Du är väl förtrogen med grundskolans styrdokument och uppdrag. Du är tydlig i dialog med elever och föräldrar. Vi ser att du är en positiv kraft som bidrar till det kollegiala lärandet. Det är meriterande om du behärskar gitarr, bas, trummor och ljudteknik. Körkort är ett krav. Vi ser hellre att du har bred kompetens på dina instrument, än att du besitter spetskompetens på enstaka instrument. Du har grundläggande eller goda datakunskaper för att kunna navigera i de olika datasystem kommunen arbetar med. Den som erbjuds anställningen ska lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen (1998:620) om belastningsregister, med krav i Skollag (2010:800).

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Antal tjänster

1

Startdatum

2022-08-15 eller enligt överenskommelse

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag

2022-08-01

Referensnummer

A1130269-2022-130

Kontakt

Kontaktpersoner

Mathias Lafolie

Kulturchef

0978-12091

mathias.lafolie@pajala.se

Fackliga företrädare

Marika Solgevik Svala

Musiklärare/ Kulturskolekoordinator

marika.svala@edu.pajala.se

Övrig information

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se och läs gärna vår fina glesbygdshandbok som du hittar via denna länk https://www.pajala.se/media/qckkz53f/glesbygdshandbok.pdf