Blåbär i kupade händer

Lediga jobb

SOMMARVIKARIE! Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr

Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr för dig som arbetar minst 8 veckor under perioden 1 juni till 31 augusti. Erbjudandet gäller för dig som arbetar inom Sektor Stöd och Omsorg som undersköterska, vårdbiträde, personlig assistent eller handledare. 

Tillbaka till sökresultatet

Pajala Airport - Flygplatsmedarbetare / Driftekniker

Pajala kommun, Stabsfunktionen

Flygplatsman/Ramppersonal

Om tjänsten

Pajala är platsen där du kan kombinera en enkel och avskalad, trygg och äventyrlig livsstil med ett intressant och utvecklande arbete. Här finns en stark drivkraft bland människorna där alla har en viktig roll och en möjlighet att påverka. Pajala kommun befinner sig i en expansiv fas med många möjligheter och att bo och jobba här bjuder in till variation och kontraster med en nära natur i ständig förändring och ett rikt kulturliv att både ta del av eller vara en del i.

Var med och forma framtidens landsbygd i norr, välkommen till Pajala och Tornedalen!

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du delar Pajala kommuns värderingar. Dessa kan sammanfattas i tre punkter:
- jag finns till för Pajalas medborgare
- jag är professionell
- jag möter alla människor med öppenhet och respekt

Pajala Airport ligger ca 15 km norr om Pajala centralort. Det är Pajala kommun som driver hela flygplatsen i egen regi. Flygplatsen används i dagsläget till störst del av linjetrafiken mellan Pajala och Luleå och till charter i december från Storbritannien men flygplatsen används även av privatflyg, ambulansflyg, taxiflyg och helikoptrar.

Arbetsuppgifter

Vi söker en serviceinriktad medarbetare till Pajala flygplats.
Arbetet ger dig mycket varierande arbetsuppgifter, allt från fält-/ramptjänst, verkstadsarbete, räddningstjänst, teknisktunderhåll och administration till underhåll av infrastrukturen på flygplatsen. Tjänsten kommer även ge utvecklingsmöjligheter inom verksamheten.

Alla arbetsuppgifter på flygplatsen regleras av EASA regelverk, dessa lagar och förordningar styr all verksamhet på flygplatsen. Tjänsten innebär skiftarbete, med dag-, kväll- och helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker denna tjänst ska vara serviceinriktad, självständig och kunna behålla lugnet i stressande situationer.
Flygplatsen är säkerhetsklassad och ett civilt skyddsobjekt. Den som erbjuds anställningen måste därför vara beredd att genomgå säkerhetsprövning och registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.

Minst B-körkort och du ska uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Antal tjänster

1

Startdatum

Tillträde enligt överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag

2022-08-31

Referensnummer

A1136927-2022-147

Kontakt

Kontaktpersoner

Mattias Björnström

Tekniskt / Operativt Ansvarig

0978-122953

070-6618852

mattias.bjornstrom@pajala.se

Robert Pettersson

Flygplatschef

0978-12950

robert.pettersson@pajala.se

Fackliga företrädare

Sixten Olli

VISION

0978 120 62

sixten.olli@pajala.se

Övrig information

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se