Blåbär i kupade händer

Lediga jobb

SOMMARVIKARIE! Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr

Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr för dig som arbetar minst 8 veckor under perioden 1 juni till 31 augusti. Erbjudandet gäller för dig som arbetar inom Sektor Stöd och Omsorg som undersköterska, vårdbiträde, personlig assistent eller handledare. 

Tillbaka till sökresultatet

Lärare i Svenska som andraspråk

Pajala kommun, Sektor Barn och utbildning

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9

Om tjänsten

Pajala är platsen där du kan kombinera en enkel och avskalad, trygg och äventyrlig livsstil med ett intressant och utvecklande arbete. Här finns en stark drivkraft bland människorna där alla har en viktig roll och en möjlighet att påverka. Pajala kommun befinner sig i en expansiv fas med många möjligheter och att bo och jobba här bjuder in till variation och kontraster med en nära natur i ständig förändring och ett rikt kulturliv att både ta del av eller vara en del i.

Var med och forma framtidens landsbygd i norr, välkommen till Pajala och Tornedalen!

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du delar Pajala kommuns värderingar. Dessa kan sammanfattas i tre punkter:
- jag finns till för Pajalas medborgare
- jag är professionell
- jag möter alla människor med öppenhet och respekt

Välkommen att söka tjänst hos oss på Pajala centralskola

Arbetsuppgifter

Undervisning/utbildning av elever med tillhörande arbetsuppgifter. Bedriva undervisning och utbildning i svenska som andraspråk (SVA) och anpassa lärandemiljön utifrån elevernas behov. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt och tillsammans med arbetslaget. Tillsammans med arbetslaget bidrar du till att skapa en helhet kring eleven.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i svenska som andraspråk/svenska. Du har en god förmåga att leda och kan samarbeta med olika professioner i skolan. Du har även ett strukturerat och flexibelt arbetssätt. Du har goda digitala kunskaper och det är meriterande om du kan använda digitala verktyg i en lärandeprocess.
Om behörig sökande saknas kan obehörig lärare anställas men inte tillsvidare utan endast tidbegränsat 220815-230813. Mycket goda kunskaper i ämnet, pedagogisk förmåga och erfarenhet av undervisning är då meriterande.
Den som erbjuds anställningen ska lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen (1998:620) om belastningsregister, med krav i Skollagen.

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Antal tjänster

1

Startdatum

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag

2022-08-09

Referensnummer

A1127652-2022-121

Kontakt

Kontaktpersoner

Lena Hannu

Rektor

097812147

lena.hannu@pajala.se

Anna Gustafsson

Bitr Rektor

072-5391902

anna.gustafsson@edu.pajala.se

Fackliga företrädare

Britt-Inger Fagervall

Lärarförbundet

0702671173

bri00fag@edu.pajala.se

Katarina Hjärtberg

Lärarnas Riksförbund

0978-120 00

katarina.hjartberg@edu.pajala.se

Övrig information

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se