Blåbär i kupade händer

Lediga jobb

SOMMARVIKARIE! Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr

Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr för dig som arbetar minst 8 veckor under perioden 1 juni till 31 augusti. Erbjudandet gäller för dig som arbetar inom Sektor Stöd och Omsorg som undersköterska, vårdbiträde, personlig assistent eller handledare. 

Tillbaka till sökresultatet

Förskollärare 100% Sattajärvi

Pajala kommun, Sektor Barn och utbildning

Lärare i förskola/Förskollärare

Om tjänsten

Pajala är platsen där du kan kombinera en enkel och avskalad, trygg och äventyrlig livsstil med ett intressant och utvecklande arbete. Här finns en stark drivkraft bland människorna där alla har en viktig roll och en möjlighet att påverka. Pajala kommun befinner sig i en expansiv fas med många möjligheter och att bo och jobba här bjuder in till variation och kontraster med en nära natur i ständig förändring och ett rikt kulturliv att både ta del av eller vara en del i.

Var med och forma framtidens landsbygd i norr, välkommen till Pajala och Tornedalen!

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du delar Pajala kommuns värderingar. Dessa kan sammanfattas i tre punkter:
- jag finns till för Pajalas medborgare
- jag är professionell
- jag möter alla människor med öppenhet och respekt

Sektor barn & utbildning söker Förskollärare till Sattajärvi förskola
Sattajärvi förskola är en enavdelnings förskola. Vi vistas mycket ute och har nära till skidspår och vår natur. Under de olika årstiderna lär vi oss mer om natur, djur och miljö. Vi tillvaratar barnens intressen och är kreativa och medforskande tillsammans
Sattajärvi förskola är en enavdelnings förskola. Vi vistas mycket ute och har nära till skidspår och vår natur. Under de olika årstiderna lär vi oss mer om natur, djur och miljö. Vi tillvaratar barnens intressen och är kreativa och medforskande tillsammans.

Arbetsuppgifter

Som lärare i förskolan ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet i enighet med förskolans läroplan. Tillsammans med dina kollegor reflekterar, analyserar och kritiskt granskar ni verksamheten i förhållande till barns utveckling och lärande. Arbetslagen utvecklar och anpassar lärmiljöer som stöttar, stimulerar och utmanar barns lärande i förhållande till verksamhetens mål. Ni följer upp, utvärderar och problematiserar resultaten från den planerade verksamheten för att nå ökad måluppfyllelse.

Kvalifikationer

Legitimerad Förskollärare.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vill att du är engagerad, initiativtagande och intresserad av att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor. Du ska ha goda kunskaper i förskolans läroplan och ha värdegrunden väl förankrad i dig. Du bör ha förmåga att lyssna in och skapa förtroendefulla relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor.

Möjlighet finns för icke legitimerad förskollärare att anställas på ett års vikariat.
Den som erbjuds anställningen ska lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen (1998:620) om belastningsregister, med krav i Skollag (2010:800).

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Antal tjänster

1

Startdatum

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag

2022-08-05

Referensnummer

A1141500-2022-157

Kontakt

Kontaktpersoner

Solveig Nygård

rektor

0978-128 27

solveig.nygard@edu.pajala.se

Fackliga företrädare

Anders Wanhatalo

Lärarförbundet

070-303 55 74

anders.vanhatalo@edu.pajala.se

Övrig information

I Pajala kommun råder förnärvarande brist på behöriga lärare. Därför finns möjlighet för legitimerad grund- och förskollärare att få en skattepliktig bonus på 30 000 kr efter tre års sammanhängande anställning.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se