Blåbär i kupade händer

Lediga jobb

SOMMARVIKARIE! Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr

Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr för dig som arbetar minst 8 veckor under perioden 1 juni till 31 augusti. Erbjudandet gäller för dig som arbetar inom Sektor Stöd och Omsorg som undersköterska, vårdbiträde, personlig assistent eller handledare. 

Tillbaka till sökresultatet

Leg Sjuksköterska

Pajala kommun, Sektor Stöd och Omsorg

Sjuksköterska, grundutbildad

Om tjänsten

Pajala är platsen där du kan kombinera en enkel och avskalad, trygg och äventyrlig livsstil med ett intressant och utvecklande arbete. Här finns en stark drivkraft bland människorna där alla har en viktig roll och en möjlighet att påverka. Pajala kommun befinner sig i en expansiv fas med många möjligheter och att bo och jobba här bjuder in till variation och kontraster med en nära natur i ständig förändring och ett rikt kulturliv att både ta del av eller vara en del i.

Var med och forma framtidens landsbygd i norr, välkommen till Pajala och Tornedalen!

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du delar Pajala kommuns värderingar. Dessa kan sammanfattas i tre punkter:
- jag finns till för Pajalas medborgare
- jag är professionell
- jag möter alla människor med öppenhet och respekt

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är sjuksköterskebedömningar och åtgärder. Du arbetar i hela Pajala Kommun, dvs kommunens särskilda boenden inom äldreomsorg och individomsorg samt patienter i hemsjukvården. Jobbet är självständig och mycket varierande. Tjänstgöring främst kvällar, nätter och helger.

Kvalifikationer

Legitimerad Sjuksköterska. Goda kunskaper i svenska är ett krav. Distriktssköterskeutbildning, geriatrik eller annan relevant påbyggnadsutbildning är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort B

Anställningen

Omfattning

Deltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Antal tjänster

1

Startdatum

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag

2022-08-20

Referensnummer

A1126813-2022-120

Kontakt

Kontaktpersoner

Petra Sundqvist Wallberg

Enhetschef

0978-12131

petra.sundqvist-wallberg@pajala.se

Fackliga företrädare

Anita Mettävainio

Vårdförbundet

070-3336575

anita.mettavainio@pajala.se

Sixten Olli

VISION

0978 120 62

sixten.olli@pajala.se

Övrig information

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se och läs gärna vår fina glesbygdshandbok som du hittar via denna länk https://www.pajala.se/media/qckkz53f/glesbygdshandbok.pdf