""
Bygga, bo & miljö
19 jun 2024

Håll dig uppdaterad om driftstörningar med SMS Direkt

Pajala kommun använder SMS Direkt för att meddela en driftstörning, till exempel en akut vattenavstängning eller om det skulle uppstå en kvalitetsstörning på dricksvattnet. Du kan enkelt registrera dig för att ta del av informationen.

Idén med SMS direkt är att på ett snabbt och enkelt sätt komma i kontakt med "alla" kunder i ett geografiskt område-med ett personligt meddelande via SMS, i händelse av nödsituation eller andra fel/störningar m.m. 

Ditt mobilnummer hämtas från din teleoperatörs databas. Är du skriven på en adress och är vår kund samt har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress kommer du automatiskt att få våra SMS-utskick.

SMS-utskicken kommer INTE att användas för någon form av försäljning eller marknadsföring.

Även du som har skyddat nummer, oregistrerat kontantkort eller som äger ett fritidshus i kommunen kan ta del av tjänsten. Detta gör du genom att anmäla dig i formuläret som du hittar under fliken "anmäla/avanmäla SMS-tjänst".

SMS-tjänsten är också bra för dig som äger flera fastigheter, eller som vill få information om driftstörningar hos tex. äldre anhöriga eller obemannade anläggningar.

Registrera dig via länken nedan under rubriken Läs mer.

Kontakt

Kommunalteknik - Växel

Telefon tid 09:00-11:00 och 13:00-15:00

E-post:
Publicerad 17 jun 2024 09:12
Senast uppdaterad 19 jun 2024 02:43