Villkor Facebook-tävling

Från den 18 till den 27 september anordnar Pajala kommun en Facebook-tävling via kommunens sida Näringsliv och tillväxt Pajala.

Tävlingsvillkor:

Tävlingen genomförs på Facebook och via Pajala kommuns sida Näringsliv & tillväxt Pajala. För att delta i tävlingen måste användaren innehava en fullständig version av Facebook. För att ha chans att vinna ska personen beskriva näringslivet i Pajala med tre ord. Detta görs i kommentarsfältet till inlägget som aviserar tävlingen. En vinnare kommer att väljas ut av sidans administratörer utifrån hur roligt och kreativt man valt att beskriva näringslivet i Pajala.

Priset i tävlingen är en tygpåse med Pajala kommun tryck, en Pajala kommun mössa, en nyckelring och två kosor med Pajala kommun tryck samt ett presentkort till ett värde av 500 kr. Presentkortet går att nyttja för tjänster och produkter hos följande butiker: Kauppis, Artemis - för ditt djur, Colorama Pajala, Blåklockans Blommor, Andor maskin Pajala, Kero AB, LunaMia, Skapa - El, idé & design, Gardin & pynt, Studio S, Laitis Bil & industri Pajala, Funcks Pajala, XL bygg Pajala, Sportringen Pajala, Älvbodan Coffee & home och OKQ8 Pajala. 

Tävlingen startar den 18 september och avslutas den 27 september kl.16 

Vinnaren kommer att presenteras i ett inlägg på Facebook-sidan Näringsliv och tillväxt den 28 september samt kontaktas via ett personligt meddelande på Facebook. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Priset kan sedan hämtas upp hos avdelningen för Strategisk utveckling eller skickas med post.

Den här tävlingen är inte på något sätt är sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook.