Video från Kommunfullmäktige 23 November 2015

Video från Kommunfullmäktige 23 November 2015. 
Om inspelningen
Här nedan i videofönstret kan ni se sändningen från kommunfullmäktige. Om ni har tekniska problem så finns en tekniskt checklista nedanför inlägget. Ni får gärna prenumerera på Pajala Kommuns youtube-kanal för att få reda på när vi sänder eller laddar upp videoklipp. Klicka här för att komma till Pajalas youtube.

 

Ärenden

1. Information från Pajalabostäder AB och Pajala Värmeverk AB
2. Valärende
3. Fastställande av skattesats för år 2016
4. Delårsuppföljning augusti 2015
5. Delårsredovisning Lapplands Kommunalförbund juni 2015
6. Bolagsordning och ägardirektiv för Pajalabostäder AB
7. Anmälan av motioner
8. Motioner
9. Interpellationer och enkla frågor

Teknisk checklista
1. För att kunna se bilden utan hack rekommenderas en internethastighet på ca 5mbits eller mer. Om ni är osäker på vilken hastighet ni har så kana kolla upp detta på bredbandskollen.se
2. Video och ljud använder mycket data vilket är viktigt att tänka på om man använder mobilt bredband som har en begränsad datamäng. Med mobilt internet menas data via 3G och 4G-näten.
3. Om ni har ett hushåll med många användare så kan det vara så att 5mbits inte räcker. l sådana fall kan man se till att koppla ner andra enheter som har tillgång till internet. 
4. Om problem med uppkopplingen från mötet uppstår så kommer detta meddelas. I sådant fall kommer mötet laddas upp i efterhand. Om ljud eller bild fattas gå in på youtube och kommentera detta isåfall.

5. Rekomenderade webläsare är Chrome och Firefox för Windows. Safari för Mac.

Uppdaterad: 2018-08-23 15.48