Funderar du på att starta eget?

Går du i funderingar på att starta eget företag? Eller har du ett företag och vill expandera?

Att starta eget och förverkliga sin idé är en spännande och intensiv process med mycket att tänka på. Vi på kommunen kan vara ditt bollplank och din guide till rätta kontakter. Vi hjälper dig att gå igenom din affärsplan och ser till att du inte glömmer de viktiga detaljerna.

När du som företagare fått erfarenhet och känner att det är dags för nästa steg finns vi  som resurs för dig. Vi har kontakter för att du ska kunna utveckla din affärsidé, hitta större marknader, nya tekniska lösningar och nyckelpersoner som kan ta företaget till nya höjder. Vi kan också hjälpa till så att du får träffa rätt personer för att till exempel förbättra logistik eller design på dina produkter eller tjänster.

Att etablera sig i Pajala

Vi hjälper gärna till med rätt kontakter när det gäller etablering av ditt företag i Pajala kommun. Det kan handla om att tipsa om lokaler, nyckelpersoner, personal, tillstånd eller företags- och investeringsstöd.

Finansiering

Många gånger innebär företagsstart, utvecklingsarbete eller etablering en ekonomisk investering. Vi på kommunen har ett gott kontaktnät när det gäller finansiering så det enklaste för dig om du vill veta mer är att kontakta oss.

Pajala Kommun i samarbete med NyföretagarCentrum Nord

NyföretagarCentrum Nord erbjuder rådgivning till dig som funderar på att starta företag eller nyligen startat eget. Rådgivning är alltid kostnadsfri, konfidentiell och objektiv. NyföretagarCentrum Nord har verksamhet i Luleå, Haparanda, Övertorneå, Pajala, Överkalix och Arvidsjaur. Via webbplatsen www.nyforetagarcentrum.se/nord kan du läsa mer om verksamheten, våra olika aktiviteter, hitta kontaktuppgifter samt boka tid för rådgivning via webbokningen. Rådgivningen kan genomföras på plats i Pajala eller online.

 

 

 

Uppdaterad: 2019-02-13 10.00