SMS-Direkt

Pajala Kommun har avtal med företaget Blue Idea AB som arbetar med kommunikation mellan kommuner/kommunala bolag och invånare/användare. 

Ide'n med SMS direkt är att på ett snabbt och enkelt sätt komma i kontakt med "alla" kunder i ett geografiskt område-med ett personligt meddelande via SMS, i händelse av nödsitiation eller andra fel/störningar m.m. 

Hur har vi fått ditt nummer?
Ditt mobilnummer hämtas från din teleoperatörs databas. Är du skriven på en adress och är vår kund samt har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress kommer du automatiskt att få våra SMS-utskick. 

SMS-utskicken kommer INTE att användas för någon form av försäljning eller marknadsföring. 

Du som vill ha avisteringar till ytterligare/annan telefon
Även du som har skyddat nummer, oregistrerat kontantkort eller som äger ett fritidshus i kommunen kan ta del av tjänsten. Detta gör du genom att anmäla dig i formuläret som du hittar under fliken "anmäla/avanmäla SMS-tjänst". 

SMS-tjänsten är också bra för dig som äger flera fastigheter, eller som vill få information om driftstörningar hos tex. äldre anhöriga eller obemannade anläggningar. 

Avanmälan
Om du vill avanmäla en eller flera av dina eller famijens mobilabonneman från SMS-tjänsten så gör du det i samma modul som registrering. 

Uppdaterad: 2019-06-12 12.43

Sektor Teknik & Service
Sommarvägen 6
984 32 Pajala
kommunalteknik@pajala.se

Elektroniskfelanmälan: 
www.pajala.se/felanmalan

Kundtjänst
0978-12345